1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586220 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1460963

Sv: Silly Season 11/12

JimmyH: Ja, det tillhör ju spelets regler så att säga. Spekulationer hit och dit. Jag tror inte ens att jag har mer rätt än dom flesta som inte håller med (lögn: det tror jag visst. Men jag är inte hundraprocentigt dyngsäker).

Dock blev jag lite irro över att du raljerade över min grad av hypotetism, ungefär som att min Nubben-avoghet skulle göra mig mer verklighetsfrånvänd än de som Nubben-frozar.

Mike: Du också, självklart! Dom tre vise männen!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12

Bragd-Birger: Du är jätteduktig och självklart ska sportchefen, vad han än heter, ifrågasättas. Jag försöker bara ge dig feedback. Jag var uppenbarligen dåligt påläst gällande Nubbens mediacitat direkt efter Perras avsked. Det var ingen bra start på det. Men "hypoteserna" jag syftade på gällde ju inte bara vad som hände när Perra slutade.

Du kommer ju även med en del saker runt November-uppehållet också.

Om jag tolkat dig rätt lägger du på Nubbens minuskonto att Petr Vampola inte blev kvar och att Perra blev kvar då. För det första blir det ju hypoteser kring vad som hade hänt om Vampola tvingats kvar och Perra kickats redan då. 

Men det jag reagerar kring i ditt resonerande är att du nämner aldrig eller försöker förklara varför det kom sig att lagets bästa tio matcher under hela säsongen kom direkt efter detta uppehåll, med Perra i båset, Nubben som ny sportchef och Vampola ute ur landet. Jag tycker att det är en viktig diskussionspoäng kring det där. Där behöver du bättre förklara hur laget hade varit i en annan sits i dag om vi behållit spelaren som inte ville vara kvar och bytt tränare tidigare. 

Om du nu vill rubba den där konsensus som du så gärna vill berätta att du har emot dig. Jag kan ju tycka att jag läst ytterst få ifrågasättande inlägg kring dina Nubben-inlägg.

Vart är skribenten som drämmer hypoteser kring vad som hänt om Linkan sparkats i februari/mars istället för november? Eller kanske redan 2010?

Kommentera

Sv: Silly Season 11/12

Bragd-Birger: De 3 vise männen? Känns mer som bröderna Marx. :)

Du är Groucho, mike är Harpo o Ö-nisse är Chico.

F.ö så var det åffissijellt "ett gemensamt beslut."

Det här kan man älta till dödagar gick han självmant eller fick han sparken?
Precis som Juholt i veckan.

Själv frozar jag inte över någon mer än att Linkan sög.... vilket han inte var ensam om.

Kommentera