1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586529 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1461860

Sv: Apropå nånting...

Nybbe:

Appropå Granath, förra säsongen trodde jag varenda Leksandsupporter var hocketblind, eftersom alla dissa Granaten och var lyckliga att han lämna. Nu har jag insett hur han spelade i LIF Granaten är seriöst ett stort jävla skämt och en skam för hockeyn.

Hur en av lagets sämsta spelare kan vara kapten gör inte saken bättre, en kapten ska leda laget inte störta det. Han drar på sig avgörande utv, han missar position, han slarvar, han är osynlig frammåt, han verkar inte ens kunna snacka som en kapten. IG på alla punkter jag kan komma på.

Dra loss det där C:et och sätt det på Pelle eller någon annan INNAN kvalserien startar så dom får komma in i kaptensrollen!

Sätt Granaten på Bänken och spela på kort om backar ist!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Blizzard: 'En skam för hockeyn' och 'IG på alla punkter jag kan komma på'. Skönt med lite nyanserad kritik härinne också, mellan varven.

Granathen var bra senast. Innan dess mindre bra. I synnerhet under den räcka matcher då han uppvisade en sällsynt förmåga att ta otajmade och onödiga utvisningar.

Jag har dock inte givit upp på honom alldeles. Vi har haft ett genomgående uselt försvarsspel den här säsongen, och jag tror vi alla kan vara överens om att en stor del av ansvaret för detta vilar på den förra tränartrojkan.

Efter Ante/Tommys entré har det sett betydligt bättre ut. Enklare, tydligare. Jag tror att detta även kommer att smitta av sig på backarnas individuella aktioner. Och, däribland Granaths. Låt oss se vad som händer.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Blizzard: Det kan inte vara så enkelt att han inte mäktar med kaptensbindeln? Det är mycket runt om en spelare som ska bära C:et. Jag tror att vi får se en annan Granath om man plockar bort honom som en kapten. Han kanske hittar tillbaka till den spelare han varit i Timrå.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Blizzard:  HÅLLER MED !!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Blizzard: Ja mer vilsen spelare i sin egen zon finns inte
Kommentera