1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586314 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1467028

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy: Vadå patetiskt? Sveriges genomtiderna sämsta elitserielag, Väsby, tog totalt tre poäng och vann endast en match på 22omgångar. Detta var naturligtvis mot MoDo. Är det någon gång det är upplagt för en MoDo-förlust så är det ikväll. En förmodligen kostsam förlust för MoDo och en helt betydelselös vinst för Timrå. Om vi inte möts i lilla-sm förstås. Usch, vilken hemsk tanke!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
bj21 o spud: Hur många antijinxar har ni kvar i lagret? Eller har ni obegränsat antal? Inte f#¤ behöver ni ödlsa en livlina ikväll mot Timrå... nää den biffen sköter våra "taggade" krigare åt er. Spara era antijinxar till tillfällen när det behövs.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
bj21: Jag förstår vad du menar men håller inte med dig. Det här är en jätteviktigt match för Timrå. Det är dags att börja vinna matcher och Modo, bör väl vara, just en sån där match då spelare tänder till lite extra. En vinst skulle säkert bygga på självförtroendet ur många olika avseenden. Det viktigaste kanske inte är att vinna matchen utan att man sliter skiten ur sig. Räcker inte det så försökte laget i alla fall. Det är sånt, gärna också med en vinst till följd man vill se nu. Något enda litet tecken som ger hopp inför det som komma skall.
Kommentera