1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586426 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1467584

Sv: Apropå nånting...

Blizzard: Det som varit hittills kvittar ganska fullständigt. Timrå var ett lag mer eller mindre i upplösningstillstånd när Perra försvann. Det fanns inget försvarsspel, inget anfallsspel, inställningen var värdelös, special teams var sämst i serien osv. Att då med er mediokra trupp förvänta sig mirakel är naivt.

Igår tyckte jag ändå att man såg tendenser av ett förbättrat spel i egen zon med puck. Vi bjöds inte alls på lika mycket som i tidigare timråmatcher och backarna såg inte lika lättstressade ut. Kan ni fortsätta på den inslagna vägen och hitta ett försvarsspel som håller så är oerhört mycket vunnet i kvalserien.

Blir det målfester i kvalserien så kommer t ex Örebro att vara bättre än er. Om det däremot är ett tajt krig så tror jag mycket väl att ni kan piska dem.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Wayne Gresky:

"Igår tyckte jag ändå att man såg tendenser av ett förbättrat spel i egen zon med puck. Vi bjöds inte alls på lika mycket som i tidigare timråmatcher och backarna såg inte lika lättstressade ut. "

....men vi gjorde bara 1mål. DET är de jag säger, bra defensiv = 1mål MAX 2P...jajävlar vad bra för KS. Vi spelade lika som mot Luleå och AIK, Så det är inte betydelselöst vad som hänt innan för vi lirade lika igår. som mot dom jag nämnde.
Kommentera