1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586462 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1472040

Sv: Lilla SM 2012

ÖstrandsNisse:

 

Lustigt att du frågar - men jag samlar faktiskt på navkapslar! Jag har gjort så i många år och har faktiskt en ganska gedigen samling från ett flertal olika märken. Dock samlar jag endast på navkapslar av metall. Min kronjuvel i samlingen är en navkapsel från en gammal Volvo PV 444. Självfallet har jag alla möjliga bilmärken i min samling, men denna är fräsch och skick som ny - dessutom rätt gammal (tidigt 40-tal).

Fasen vad kul att träffa på någon likasinnad! Sällan man stöter på någon som också samlar på navkapslar (du skrev samlar du på navkapslar också så jag antar att du också är en samlare?).

 

Sen är det mycket smickrande att du/ni tycker att jag är kunnig och påläst, men det följer som med om man varit intresserad tillräckligt länge. Jag har även rest en hel del i mina dagar och känner till fler hockeystäder mycket väl så som Luleå, Örebro, Stockholm, Göteborg så fråga gärna om ni har funderingar!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lilla SM 2012
joergenjonsson: Haha, humor har du också.

Nej, jag samlar inte på navkapslar. Min böjelse för metall skulle få ödesdigra konsekvenser för mitt äktenskap. Däremot samlar jag på kaffepaket. Kan berätta att jag tapetserat en fondvägg i lila, i sovrummet, med just kaffepaket.

I övrigt tycker jag att dina teser haltar en aning. Är du säker på att du stannade till och fördjupade dina kunskaper i Övik och Sundsvall/Timrå när du var i svängen?
Kommentera

Sv: Lilla SM 2012

joergenjonsson:

Men tjenare Jöggen!

Vad fan är modo hockey?

Kommentera