1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588048 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1487128

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Även om jag håller koll på TIK så kommer jag inte ihåg hur era årsredovisningar sett ut på slutet. Men det här underskottet på 15MSEK, går det att häröra till era senaste årsredovisningar eller vart kommer de ifrån? Har klubben varit lite vidlyftig på tillgångsidan för att få det att se bra ut? 

Sen reagerade jag på ett inslag från mittnytt förra veckan där era nya klubbdirre förklarade årets underskott med att det kom 500 mindre/match denna säsong. Och detta tappade klubben 6msek på. Om det stämmer, då skulle ni ha ett snitt på ca 450kr per åskådare och match inkl all kringförsäljning. Det är banne mig högt. Om man sen räknar på att kringförsäljningen renderar i lite extra kostnader såsom inköp och personal så blir nettot av de affärerna lägre än biljettförsäljningen. 

Jag får en känsla av att det ligger en hund begraven nånstans, som nu man försöker gräva upp göra rätt, men man törs inte riktigt berätta sanningen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
spud: Vad söt du är! :-*
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
spud: Så kan det väl vara. Det är inte helt klädsamt att säga att ens nya arbetsgivare bara gjort en massa missar. Nollan får nog presentera en del med orden vägda på silvervåg. Speciellt som den förre klubbchefen ännu inte är helt borta.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

spud: Egentligen tycker jag att du inte skall bry din elaka hjärna med detta. Pissa i eget forum i stället!

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
spud:kämpa på spud
Kommentera