1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586520 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1500180

Sv: Apropå nånting...
Blizzard: Jag tänker så här ungefär; Shit vilken torka det är nu, man är fan villig att argumentera i vilket jävla ämne som helst. Jag hade ambitionen att skita i det här men har så tråkigt så i brist på annat....

Rätta mig om jag har fel men inledningsvis, i går kväll nån gång, handlade detta om att Numo slängde ur sig nåt intelligent om att alla borde ha råd med hockey-VM eftersom vi de senaste åren i snitt fått 900 kr mer i plånboken. Nån svarade på det, att annat ist ätit upp de kronorna typ. Ett exempel var då bensinen.

Mot bakgrund av det kan jag inte tycka att PH:s länk var värdelös då tanken antagligen var att fokusera på det diskussionen handlade om, dvs inkomster och utgifter och faktiska effekter av dessa. Att man kan se saken från lite olika håll om man ska se hur genomsnittssvenskens ekonomi förändrats de senaste åren.

Jaha, då har man ordbajsat lite igen. Jag måste nog snart ta tag i röjandet av källaren och inte engagera mig i pseudodebatter här.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Vad fan e det frågan om? Det måste ju finnas nånting annat att snacka om på vårat hockeyforum än bensinpriset och vad bilar drar. Det är hockey-vm och silly season. Våran nya målvakt spelade nyss också.
Kommentera