1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588930 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1505782

Sv: Silly Season 12/13

mikenomad:Jag hyser full respekt för dig och alla andra. Men när min mamma inte får operera sig i Timrå pga att de inte har råd, eller att blommorna i Bergeforsen inte får vatten för att ekonomin inte räcker till...

Då anser jag att mina skattekronor inte riktigt hamnar där de ska hamna.

Om du är av annan åsikt får det stå för dig. Jag tror inte du förstår kommunens och dess uppgift för medborgarna.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13
ÖstrandsNisse: Jag är inte av en annan åsikt, jag tycker bara diskussionen känns malplacerad här. Ung. lika malplacerad som bensinpriser och whiskeysorter. Vill man ha en pedagog till sin sin son eller att ens mamma ska få opereras finns kanske andra kanaler där man kan påverka i lite större utsträckning.

Härinne är det som sagt Timrå IK:s väl vi prioriterar. Att Ewa Lindstrand med anhang är idioter är beklagligt. Precis som att invånare i Timrå kommun tydligen ansett att hon är bäst lämpad att styra kommunen. Att på Timrå IK:s forum spy galla över Timrå kommun för att de hjälpt Timrå IK känns lite......dumt.
Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
ÖstrandsNisse:
Nu opereras det iofs inga personer på vårdcentralerna runt om i kommunen, tack och lov skall läggas till. Men du har en poäng i det du skriver.

Men att den avgående styrelsen beviljades ansvarsfrihet är fan snudd på kriminellt.
Tyvärr så kommer nu Nollan och Tommy att få dra ett tungt lass för att städa upp i den Greklandsinpirerade ekonomin som CE och TJ försatt klubben i. Och att det inte nämns är förunderligt.
Kommentera