1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588918 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1505807

Sv: Silly Season 12/13
mikenomad: När du förlorar en nära vän (släkting) så tror jag att du tycker likadant som mig. Jag har svårt och se varför Timrå IK ska prioriteras före min mamma eller pappa. I Timrå kommun anser man att ishockeylaget går före individen.


Välkommen hit så får du se hur illa det är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13
ÖstrandsNisse: precis som du tror jag att kommunen tar tillbaka hallen, om det är bra eller dåligt för kommunen har jag inte en aning om, Men det är tveklöst bra för Timrå. De äger hallen just nu men kan inte låna pengar till en rimlig ränta då kommunen har pantbreven. Det är att jämföra med att köpa hus utan att få tillgång till bottenlånen. Glöm heller inte bort de åtskilliga miljoner Timrå Ik inveserat i hallen utan tillgång till bottenlån, inte bra.
Perhapps: kan du tala om för mig (och kanske några flera) vad ce och tj skulle gjort annorlunda förutom att anställa Linkan? Gigantiskt dyra värvningar av spelare som tvärfloppade(chipskolan, jokela, hirscho, hagos etcetc) alt. superegon som bara lirade för sig själva(vampola, corso t ex). Där skulle jag.vilja påstå att 95% av vår kris kommer ifrån men du får naturligtvis tala om varför jag har fel, gärna sakligt.

Hell Timrå
Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
ÖstrandsNisse: I östersund har vi byggt en fotbolls arena för 350 mille . Till vårat korpen gäng . Samtidigt som äldra omsorgen är ett skämt . Privatisering är fantastiskt
Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
ÖstrandsNisse: Tack, det räcker med besöken i e.on för min del. Jag är ärligt talat jävligt glad över att jag inte bor i Timrå. Men all den misär till trots, hockeylaget älskar jag. Nästintill över allt annat. Att det råkar höra hemma i en kommun med vansinnigt skev ekonomi är väl både dess välsignelse och förbannelse. Det självklara vore naturligtvis att Timrå IK sedan länge funnits i Sundsvall. Nu är det inte så tyvärr. Vad jag eg menar är att jag och många med mig härinne har svårt att bli besviken när favoritlaget räddas från konken. Det hindrar naturligtvis inte att jag kan förstå det du skriver och hålla med om att omsorg i 1:a hand bör prioriteras.
Kommentera