1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588293 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1506097

Sv: Silly Season 12/13

Lär er visan utantill,
Slå på varje ord en drill;
Hand i hand, med älvors ro
Vi välsigna deras bo.

Ta hit Gunno, ta hit Gunno.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13

Med eller utan Gunno ser ytterforwardsbesättningen okej ut tycker ok. Backsidan tycker jag också ser rätt bra ut (relativt sett). Målvaktssidan är väl lite som inför förra säsongen. Det kan bli bra men om Belissimo floppar får vi nog det rätt tungt tror jag.

Men den självklara bristen finns på center-sidan. Här har tyvärr inte Nubben gjort sitt jobb på ett tillräckligt bra sätt anser jag. Alexander Larsson är väl den enda av centrarna som jag känner har potentialen att agera playmaker. Men att sätta honom i det pressade läget att agera förstacenter känns lite väl tufft. Sterner är väl den enda jag är inte osäker på. Men att han går från att göra 4 pinnar till typ 20-30 tror jag på först när jag ser det.

Det finns bara en utväg ur detta om man inte värvar en playmaker-center. Det är att truppen förstår på 100% allvar att man måste jobba stenhårt från början den kommande säsongen. Det går inte att suga babiankuk fram till mars för att kämpa hårt i några veckor i kvalserien.

Jobbar laget stenhårt för varandra och jobbar hårdare än motståndarna i varje match kan man bli ett gnuggande lag som har bra bredd på just den fronten och på så sätt vinna matcher. Då kanske unga talanger som Friberg, Rhodin m.fl. kanske kan blomma ut lite också och bidra med den spets som ser ut att saknas i dagsläget.

Hoppas kan man alltid...


Redigerad kommentar

Kommentera