1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587657 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1506721

Sv: Silly Season 12/13
mikenomad: Absolut. Och så vidare lugnt i båten kommer det nog inte sittas runt om i landet heller som det gjordes senast. HV71, som ett exempel, kommer säkerligen att se till att bädda för sig betydligt bättre än senast då man som regerande mästare egentligen valde bort några egentliga NHL-förstärkningar och trodde det skulle räcka med i stort sett befintlig trupp. Resultatet; en tiondeplats. 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13

Dream Team: Det är dock ett helt annat läge nu än under förra lockouten.

De flesta tror att den, om det blir en lockout, inte blir särskilt långvarig. Många spelare ser det nog därför till en början som en lite längre sommarledighet bara.

De flesta elitserieklubbar har redan en eller flera nordamerikaner på kontrakt. Det går alltså inte att plocka in sådana hur som helst. Vi har även numera KHL, som säkerligen lär dra till sig ett antal spelare som förra lockouten kunde tänka sig att spela i Sverige.

Möjligheterna att locka till sig klasspelare som inte är direkt kopplade till den svenska klubben, tror jag därför är ganska små. MoDo och Frölunda är de som skulle kunna fylla på med mest stjärnor. Timrå, Brynäs och något lag till kan plocka in enskilda klasspelare och lite bredd. Andra elitserielag har ingen eller någon enstaka NHL-spelare. Om djurgårdskillarna kan tänka sig att spela i allsvenskan så får de också ett kanonlag.

Kommentera