1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588048 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1507544

Sv: Silly Season 12/13

Kukkonen klar för Rögle... Det känns som om vi blir mer och mer cementerade i bottenträsket... Jag har svårt att förstå att vår ekonomin kan vara så fruktansvärt åt helvete...Vår silly season är ju verkligen på Asplöven-nivå som någon skrev tidigare. Vi är ju inte ens i närheten att konkurrera om någon spelare egentligen. Patetiskt... Kanske hade varit lika bra att åka ut på en gång istället för att förlänga lidandet...

Det enda positiva man kan säga är att det är i princip omöjligt att bli besviken. Även om det blir ett par segrar så blir man positivt överraskad.

Jag har svårt att se att publiken kommer att komma i stora mängder i år igen. Vi har ju inte direkt några fantastiska profiler eller hockey artister. Blir det några förluster från början så är vi ju garanterat rökta ekonomiskt även med lågt ställda publikmål.

Röd och vit hockey dynamit är ett minne blott. Beige Hockey sulfit kanske passar bättre...

Fortfarande så blir väl ingen gladare än jag om jag har fel... Hoppas på det...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13
El_loco:
Grejen med TIK's ekonomi är som att vi köpt en utlandssemester för familjen  på kredit. Där Nollan nu får betala för TJ & Linkans solbränna långt efter att den försvunnit.

 
Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
El_loco: Under åren ni var topplag levde ni över era tillgångar. Nu betalar ni för kalaset. Problemet med att åka ur är att ni antagligen går i konkurs då. Det kan ju sägas vara ett slut på lidandet, men det känns inte som något att hoppas på.
Kommentera