1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588047 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1508070

Sv: Silly Season 12/13

mikenomad: Han snackar en jävla massa om sportchefer i den där artikeln.
Vad Conny inte förstår är att hans drickande påverkar andra i laget på ett negativt sätt. Alla som har, eller har haft alkoholister i sin närhet vet att det kan vara väldigt påfrestande ur en social synvinkel.
Så det spelar egnetligen ingen roll hur bra han är på isen, trots sitt drickande. Det påverkar negativt vid sidan av, vilket kan vara nog så illa.
Jag vill verkligen inte ha en sådan person i detta Timrå.
Vi står inför en nystart, där alla är inställda på att slita och kämpa (förhoppningsvis), och i ett sådant lag har Conny Strömberg inget att göra.


Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13
hubbenorlen: är tudelad i frågan. Han säger ju själv att han är öppen för avdrag/straff om han inte sköter sig. Och han verkar ju vara sugen på es .

Skriv ett kontrakt som gör honom återbetalningsskylldig om han tabbar sig samt att klubben får rätt att bryta det vid minsta lilla snedsteg; då skulle jag kanske kunna tänka mig det. För hans del är det väl inga problem; han brinner ju för att visa att han duger. Borde ju innebära att han kan acceptera ett sånt kontrakt och göra allt i sin makt att inte bryta det.


Men i grunden är jag emot en värvning av honom. Fokusera på Gunno istället.
Kommentera