1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588047 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1508203

Sv: Silly Season 12/13
Per HApps: Jag bidar min tid. Det kommer snart nån fullt logisk dräpa om fyllskallar och en helt urusel ekonomi som motargument, OCH, inte minst, att vi minsann inte ska säga nåt. MoDo's trupp kommer hur många utlänningar dom än tar in likväl att bestå av fler lokala förmågor än oss. Sådeså.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13
Dream Team: Jag menar, vi snackade väl om "distriktet" här för ett gäng år sen? Att vi istället för att jobba emot varann och se varann som konkurrenter trots att vi arbetade på helt olika plan (tänker främst på Timrå IK kontra Sundsvall Hockey - förr om åren bittra konkurrenter, men när snacket gick som mest var Sundsvall blå ett rätt stabilt allsvenskt lag) skulle försöka arbeta tillsammans. Som också skedde då vi ända fram till att laget i stan åkte ur nu.
Det är väl lite så som Modo ser på saken också. MoDo Hockey är navet i den regionen och man har iaf tidigare nästan kunnat dammsuga klubbarna i närområdet rätt så rena på talanger. Det har varit ett naturligt kliv att ta för en ung spelare och en morot, inte minst. Jag har inte jordens koll på hur det ser ut idag men det naturliga klivet att ta idag för en ung spelare i en mindre klubb vart vi än befinner oss i Sverige - det behöver inte vara i Modo's upptagningsområde - är väl snarare AHL, NHL eller KHL än den elitserieklubb som råkar finnas närmast till hands. Som sagt, tiderna förändras och så gör också förutsättningarna för att skapa en trupp från närområdet.

Redigerad kommentar

Kommentera