1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586520 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1518395

Sv: NHL lockout 2012
Själv hoppas jag att denna lockout blir kortvarig, så in i helvete. Vi har något på gång med dagens trupp. Det finns en vilja och inställning som inte funnits på flera år. Det finns inga divor som kostar massor som inte får vara diva för att en tränare sätter käppar i hjulet. Det finns en organisation som byggt detta med enkla medel och det finns en sportchef med de rätta kontakterna.

Nej, låt denna lockout ta slut lika fort som den började. Jag gillar det här laget. Jag behöver ingen Zäta efter jul. Jag behöver ett lag som tror på sig själv, individer som är beredda att ta skitjobbet och en tränare som vet hur man gör.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: NHL lockout 2012
ÖstrandsNisse: Klart man håller med. Det värsta är att man inte vet hur länge den har lockouten håller i sig.
Att då HA förstärker men HL inte gör det kan ju vara ytterst ödesdigert. Nu verkar ju det ändras.Om Timrå tar in nåt så tror jag att Nubben vet vad han gör när det gäller vilka spelare.

Det bästa hade varit om NHL med Bettman i spetsen inte varit så blåsta.
Kommentera

Sv: NHL lockout 2012
ÖstrandsNisse: Precis. En lockout rör till det för oss och skapar sämre sportsliga chanser. Jag skiter ärligt talat i några månaders glamour som dessutom främst företräds av andra lag än Timrå i es. Den här säsongen är vårat nålsöga, vi MÅSTE klara oss igenom den levande för att det ska finnas en framtid värd namnet. En kapprustning med NHL-spelare är gör inte detta lättare för oss. Såvida Nubben inte sitter inne med några djävulska triumfkort vill säga...

Redigerad kommentar

Kommentera