1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588047 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1521796

Sv: Timrå IK:s ekonomi

fredriko74: Cody Franson är helt klart en bra back sett till elitseriemått så om Brynäs skulle argumentera med att säga "nej men vadå, han hade ju inget NHL kontrakt" och därav inte bryter mot bestämmelsen så känns det en aning löjligt. Franson som du säger skulle säkerligen få förnyat kontrakt ändå. Men om man vänder på det, innebär det i praktiken att vi skulle kunna värva backar som Subban från Montreal eller Del Zotto från Rangers? Eller varför inte en efterlängtad forward som Jamie Benn?

Hursomhelst så tror jag att det bara är en tidsfråga tills NHL-spelare droppar in ändå.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
timraw: Bara att avvakta och se, men blir det en kortvarig historia och att NHL drar igång efter jul så är det ingen större mening att engagera sig för 2 månaders kontrakt. Blåses däremot hela säsongen av, så kommer det garanterat bli action i de flesta lag som har någorlunda bra pengastack att spendera med. Känns som Strålman och en målskytt vore prio 1 för TIK. 
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
timraw: Spelare utan kontrakt är det bara att värva. Dom enda som så här långt gått emot överenskommelsen - inga korttidskontrakt till LO-spelare - är Modo. Codde har inget NHL-kontrakt, således ingen lockoutad spelare.
Kommentera