1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588047 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1522060

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Glöm inte att ge ditt stöd till TIK :
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Svårt att avgöra om jag skulle skriva i den här tråden eller i tråden "Locka tillbaka publiken". Men eftersom mina funderingar i detta inlägg handlar om ett mer kortsiktigt perspektiv får det bli denna tråd.

Jag kan inte släppa det här med Zäta. Det låter ju som att han skulle kunna tänka sig en flytt tidigare än efter nyår som var sagt när lockouten hamnade på bordet och diskussionerna om att han skulle kunna ansluta till Timrå tog fart. Nu har klubben klart och tydligt deklarerat att han blir för dyr och det är väl vackert så.

Men: skulle vi inte kunna skänka några inlägg om hur många fler personer som Zäta skulle locka till arenan, uppskattningsvis. Vad tror ni? I min värld känns det fullt realistiskt att få ihop kalkylen med dels ökade biljettintäkter men även genom en merförsäljning i arenan.

Zätas 1 000 000:- i försäkringskostnad är väl en kostnad som inte är förenat med några andra kostnader? Det är inte en lön som betalas ut med arbetsgivaravgifter och sociala avgifter som följd. Jag tror ju att Zäta skulle spela för väldigt små pengar om ens några alls, om nu försäkringsbiten skulle lösas.

Som sagt: vad tror ni?

Kommentera