1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588009 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1576030

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Igentligen är det en gåta att jag inte bytt bank. Den senaste tidens minskade service, ja till och med avveckling från kommunen har retat gallfebern på mig. Nordea har lämnat Timrå helt (och meddelat att de inte kommer att hjälpa Timrå med ett lån), Swedbank har upphört med kontanthantering, har förvisso sitt kontor kvar (frågan är hur länge till) och finns fortfarande kvar som en eventuell långivare. Sedan har vi Handelsbanken. Kontor i Sörberge, kontor i Timrå. Där kan man ta ut kontanter och där, som jag förstått det på dem som har denna bank, lyssnar man på sina kunder och verkligen vill hjälpa till så långt det går.

Läser man vad som skrivs i den länkade artikeln så är det precis samma scenario som målas upp av Nolander. Nordea är borta sedan tidigare, Swedbank 'kanske' kan vara med och Handelsbanken är den bank man kommit längst med.

Som sagt: att jag inte bytt bank redan är för mig en gåta. Det självklara alternativet om man bor i Timrå Kommun är ju Handelsbanken. Det säger jag utan att ens vara kund i banken.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
250kg kärlek: Samma sak i alla kommuner. Handelsbanken är bäst, även om de inte hjälper Timrå IK :) 
Kommentera