1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587978 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1576045

Sv: Timrå IK:s ekonomi

pmN-: Är det inte så att Föreningssparbanken och Sparbanken var rätt Ok var för sig innan de slogs ihop till storbanken Swedbank? Min uppfattning är att Nordea tillsammans med Swedbank gått i bräschen för kundförakt, avgifter på allt, kontorsindragningar. Instämmer med övriga, Handelsbanken är helt överlägsna, i synnerhet kontoret i Sörberge som alltid varit mycket kundvänliga.

Redigerad kommentar


Edit: Helvete vad stavfel jag måste rätta

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Greven: Bulls eye. Så som du beskriver det, så är det verkligen. Känslan man får av dessa storbanker är ju att ett kundmöte kostar väldigt mycket pengar och av den anledningen försöker man ta bort så mycket av den personliga kontakten som möjligt. Man vill att kunden skall lösa sina uppgifter på egen hand, naturligtvis förenat med kostnader ändå. Man flyttar kontor till större städer vilket innebär längre resor och mer tid som man måste avvara när man väl måste besöka ett bankkontor.
Bankerna håller ju på att gå exakt samma väg som mackarna gjort. Det är inte bensin man vill sälja till sina kunder utan allt annat runt om. Det är nästan besvärande när man ska pröjsa för soppan. Samma sak med banken. Nästan jobbigt när man ber om att få ta ut pengar, det hade varit bättre om man bett om att lägga in olika produkter på autogiro. Då hade bankerna med en knapptryckning aktiverat autogirot och samtidigt påfört en avgift som per automatik belastat kontot varje månad.

Jag inser att jag är ruskigt lojal mot min bank när jag tänker vilken oerhörd nedmontering som skett under senare år, samt hur mycket banken tjänar på mig kontra jag på dem. ingen win win direkt.

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Greven: Ja det är viktigt det där med att aktivera rättsstavningen nu då du blir citerad i media titt som tätt :-)
Kommentera