1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587908 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1576046

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Har tik skulder till bankerna idag eller är det till andra fodringsägare? Kan ju vara så att handelsbanken går med på lån för att möjligen kunna rädda pengarna man redan ligger ute med. Är det någon insatt som vet?

Ingen bank sysslar med välgörenhet och förrutom goodwill har dom väldigt lite att tjäna på att bevilja ett lån till sjunkande skeppet tik i dagsläget. Tror man att Timrå kommer slåss för uppflyttning kommande säsonger bör man besöka en doktor.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
bongo: Mycket bra fråga. Överhuvudtaget skulle det vara intressant att veta vad för stora kortfristiga skulder TIK har, någon som vet något om detta? I synnerhet skatteskulder brukar ju vara alarmerande i sådana här situationer. På halvlång sikt, dvs om kk kan undvikas vid uteblivet lån, är det intressant vad för övriga feta fasta kostnader som finns. Den lönebudget som citeras, 28 miljoner, inkluderar det även löner i organisationen? Personligen hoppas jag givetvis på lån, men även om det blir så förutsätter jag en truppkostnad på max 10 miljoner. Nu är det hög tid för rekonsolidering. Men det sagt: Bofors, Oskarshamn och andra har ju visat att det går att nå så långt som till KS-status med sådan kostnadsbild, så den blåögde optimisten hoppas givetvis på mer än mellanmjölk eller bottenträsk.

Redigerad kommentar

Kommentera