1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588004 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1576201

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Greven: Jag skulle behöva någon som dig nu!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
När klubben styrs och sköts som den gör nu av Lars o Tommy mfl så känns det bra.

Jag har varit inne på det förr att en nystart i as med helt nytt tänk och nya ansikten som inte har lönekuvtet i första rum kan vara bra.

Med killar som Lars i styret, en öppen person som driver timrå ik öppet och rakt känns underbart. Så sannslöst skönt att slippa arrogansen som satt där innan. Nu börjar man verkligen känna för att skicka in sina korvören till Timrå ik. Hoppas verkligen att allt det nödvändiga för överlevnad faller på plats så jag får älska vidare!

Bygga rätt nu o skörda frukten av det under kommande decenium vore mumsigt. Snart kanske vi kan få stå med rak ryggrad!
När får dalahor... leksands supportrarna uppleva det? Nu finns dom som påstår sig redan göra det. Dom viftar jag bort som efterbliva. Det är sådana killar o tjejer som röker medans de tankar bilen. Men eftersom att dom är ansvarsfulla av sig så drar dom inga hårda bloss...
Som timrå supporter är man på steget att man använder mobiltelefonen medans tankning sker. Här verkar man för att göra rätt för sig. I leksand verkar man tro att man får låna pengar ur den statliga lönegarantin... som om länstyrelse får låna ut dem? Haha ja jo... efterblivet vare!
Kommentera