1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588021 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1576251

Sv: Apropå nånting...
Nä denna teater var mitt hejdå, dels för NK tjaffset men mestadels för hur jag upplever HS generellt, tycker det är så slutet. Det är som en familj som aldrig släpper in en innanför dörren. Nya och kontroversiella åsikter bemöts ofta aggressivt (det jag skrev bemöttes som det gjordes med all rätt dock). Men det bemöts inte nödvändigtvis med hårda ord men utan ödmjukhet. Simpla saker som att lägga till "tycker jag" och vara öppen för att låta användaren förklara vidare varför denne tycker som han gör, istället för att direkt låta honom höra att han har fel och här är varför. Vidare tycker jag det verkar så överjävligt viktigt att få rätt i saker och ting och kunna säga "vad var det jag sa?" direkt eller indirekt. Håller man inte med om någonting så måste det kompromissas ner på millimeter nivå för att båda ska kunna säga tack och hej i debatten. Detta är en enorm tröskel för någon som letat upp Timrås enda forum och vill tycka något.
 
Min första användare för några år sedan fick direkt veta att man skulle vara realist och om man skulle heja och tycka gott om laget blint så var det samma sak som att vara lobotomerad, och realist blev jag. Det är jävligt mycket tråkigare än att inte vara det. Mitt andra konto fick veta att jag skrev för enkelt och kort, sedan efter den blev det koritfw där jag började med att hålla käften men gick väl till slut tillbaka till att skriva korta och dåliga inlägg som inte egentligen tillför mastodont inläggen. 
 
Nä på återseende när jag är redo för HS eller när vi kanske fått ett större forum. 
 
May God bless Timrå IK.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Barack Obama: Fast helt ärligt, jag gillade KORITFW. Faktiskt. Har en känsla av att ditt avhopp där inte hade så mycket med HS i stort att göra som att du tog med dig en infekterad diskussion från Flashback med en annan HS-användare hit in.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Barack Obama: Så är det, alla pallar inte det stentuffa HS-klimatet. Välkommen åter när du lagt på dig lite. :)
Kommentera