1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588004 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1577609

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Till ALLA som får panik av hubbens länk, läs artikeln och säg vart konkursen är nära någonstans? för att inte kommunen vill bryta mot lagen? så om ALLT skiter sig så kan inte kommunen göra något...(Oj vilket jävla avslöjande, och vilket konkurshot) ja om ALLT skiter sig, inget har skitit sig än, han skrämmer och gör sensationsrubrik på senastionsrubrik! Han säger ju liksom att vi är nära konkurs för att kommunen röstat igenom att inte vara lagbrytare, varför blir det en konkurs av det. 

Titta även på vem som skrivit artikeln, gamla hederliga insider Rolf vars största dröm är att få vikariera på Uppdrag Granskning, samma man som använde HS och Supporterklubben som källa!  (se länk!) 


vågar inte ens tänka mig vem den hemliga källan är....Närmsta försupna uteliggaren som hittat ut i vårsolen eller?

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
TikAlltid: Det är möjligt att just det här kanske inte är någon dramatisk förändring till det sämre för TIK:s utsatta läge. Däremot är det väl knappast positiva nyheter heller. Och verkligheten är ju att en konkurs ÄR nära förestående, att tro nåt annat är mer än lovligt naivt. Sen är begreppet "nära" relativt...

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Man blir bara så JÄVLA ledsen !!!!!!!!!!!!!!!!!
Kommentera