1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587978 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1577784

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Laken: Folk får tycka vad dom vill men jag är fortfarande av den åsikten att det är väldigt besynnerligt om man inte varit i kontakt med honom för att lyssna av hur Henrik ser på den uppkomna situationen, om han kan tänka sig att på något sätt (genom ett lån, borgen, you name it) vara med och rädda Timrå IK om det skulle gå så långt att en konkurs är ett faktum.
Jag har dock ingen aning om föreningen varit i kontakt med Zäta, men att försätta föreningen i konkurs utan att verkligen försökt med allt känns lite sådär.

För mig kommer Zäta alltid att vara Zäta, han som tog Timrå Ik upp i elitserien. Han som varit föreningens stora affischnamn under senare delen av 90- talet och 2000. Jag skulle aldrig hysa något agg mot honom om han inte är intresserad av att hjälpa till. Han har ingen större anledning att göra det kan jag tycka. Men, om konkurs är oundvikligt, och föreningen inte varit i kontakt med honom eller andra stora företag som har muskler att rädda föreningen, ja då tycker jag att man agerat lite tveksamt.

Jag tror inte att man ska förvänta sig att Zäta, SCA eller någon annan ska höra av sig och vilja skänka/låna ut pengar. Nej, det är nog föreningen som får göra det. Det tror jag dessutom att föreningen har en plan för och redan satt igång med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

250kg kärlek: "För mig kommer Zäta alltid att vara Zäta, han som tog Timrå IK upp i Elitserien."

Jag respekterar din åsikt fullt ut. Hos mig personligen har han dock tappat väldigt mycket i anseende.

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
För ett år sedan var Zäta i alla fall timråit...
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

250kg kärlek: Nu kommer du garanterat att bli citerad i pressen hahahaha!

"250kg ssäger på forumet...."

Kommentera