1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587908 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1577980

Sv: Timrå IK:s ekonomi
RED DEVILS: Kan inte förstå mig på hyllningskörerna som var om en viss bank när det kom fram att dom var enda bank som förhandlade, det verkade ha varit egen situation som var prio 1 och inte Timrå IK:s.  Kräver dom kommunal borgen på banklånet om ca 45 mkr då det endast är nyutlåning på 15 - 20 mkr kör dom ett spel som gränsar till ut...... Jag har full förståelse till att Timrå kommun är kall och avvaktaande i denna fråga. Att som bank hålla på med kreditprövning i fyra månader måste vara något av världsrekord, första signalerna från Nollan kom i december om utbyte av panten.Sedan att Nollan och Tommy A. orkar hålla på med denna soppa vecka ut  som faktiskt har utmynnat i en betalningsinställelse som Timrå de facto har i dag genom att lönerna är stoppade . Dom förtjänar all heder, andra kan ifrågasättas, typ kreditgivare som försöker pressa fram bättre säkerheter och dom som eventuellt mörkade hela klubbens ekonomiska status till sina efterträdare. Jag får säga som doctor Dengroth . jag är skeptisk.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Nisse: men att Handelsbanken försöker finna en lösning för att rädda de pengar de har lånat ut är väl knappast något som väcker känslor. Om de sedan skall låna ut ytterligare 15-20 millar till en förening med otroliga likviditetsproblem så förstår jag att de försöker få en så bra deal som möjligt.
Nej, jag har svårt att bli förbannad på en bank som försöker rädda hem en stor summa pengar man lånat ut till en förening vars ledande personer varit slarvig och oaktsam i deras uppdrag. Jag kommer alltid att hävda att denna soppa har ingen annan än personer i föreningen ställt till med...och de borde stå till svars för det.

Det är otroligt sorgligt att så fina människor som tagit över föreningen måste börja i ett näst intill omöjligt läge. Jag hoppas och tror att de ror detta i land och kan börja om och bygga nytt. Tiden går tyvärr väldigt fort just nu.
Kommentera