1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587662 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #1578153

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Mikenomad - såg din kommentar om fotboll nedan. Du verkar inte ha alla hästar hemma. Giffarna må vara osexiga i dagsläget, men hur kan du jämföra hockey med fotboll angående intresse och hur heta sporterna är. Hockey är en mindre världsport än tex curling. Flera av topplagen (och även bottenlagen) i fotbollen snittar över 10000. Hur många hockeyklubbar drar fulla hus under grundserien? Tex Timrå säljer knappt några lösbiljetter utan nästan allt är företagsbiljetter. Tex AIK är i dagsläget ett bottenlag men drar ändå 17000 mot Halmstad i april... Du må älska hockey, men det är en skitsport och en skitserie. Sedan att man byter ut halva lagen varje säsong gör det hela ännu mera ointressant.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
bongo: Mitt inlägg var riktat till hempen och bottnar i att han historiskt har hållit fotbollen och giffarnas fana högt härinne. Mitt fotbollsintresse har dött med åren, det fanns en tid för 20-25 år sen då jag följde gif rätt frekvent.

Med det håller jag med knylan och har inget som helst intresse av att fortsätta den här diskussionen. Du tycker som du gör och jag som jag gör. Jag håller till på det här forumet av den anledningen, frågan är vad du gör här?
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

bongo: En diskussion kring vilken sport som är bäst, hockey kontra fotboll, är jag just nu extremt osugen på. Men det är ju bara jag det. 

Jag kan redan nu leverera leverera hela diskussionens kontenta: har man ett hockeylag som främsta favoritlag så tycker man att hockey är bäst. Håller man ett fotbollslag närmast hjärtat så tycker man att fotboll är bäst. Eller så har man vett att förstå att båda sporterna har sin tjusning och att det inte behöver finnas något motsatsförhållande. 

Kommentera