1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587662 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #1578181

Sv: Timrå IK:s ekonomi

El_loco:

Ja, Mr Loco, du kan mycket väl få rätt. Vi blev nog lite bortskämda efter några år, då GIF och TIK var någorlunda stabila i respektive högsta serie. Men jag tror att det saknas något, en framgång i form av ett SM-guld eller i alla fall en final kanske? Förr eller senare blir väl folk less på att lagen aldrig vinner något (jag talar för mig själv).

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

DJ Hemp: Tror du allvarligt själv på att Giffarna någonsin kommer att vinna allsvenskan? eller räknar du lilla SM (Superettan guldet) som ett SM-guld?

Det kanske är bekvämligheten i sin egen soffa som sänker medelpads idrotten. Jag brukar gå på Giffarna när jag besöker Sundsvall, men det är inte direkt någon otrolig produkt som erbjuder. För det mesta kass fotboll, risigt väder kryddat med lite biljettkaos. Rent generallt så tycker jag att Timrå och framför allt Giffarna känns rätt amatör mässiga i sin framtoning. Dock så  tar jag en elitseriematch i timrå framför en allsvensk match på norrporten vilken dag som helst i veckan. I timrå är det varmt, det bjuds på en match nära världsklass och dom har en sovenirbutik värld namnet (kan man inte kalla Giffarnas patetiska försök).

Kommentera