1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587639 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #1578320

Sv: Timrå IK:s ekonomi
jå1: Hade Timrå som fjärde lag tagit in NHL spelare så tror jag att många andra lag hade hakat på tåget.Speciellt dom som var med i botten.Inte säkert att Timrå känat på det. Att Modo och Frölunda gjorde det är ingen hemlighet.Men då var dom ensamma om det också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Gusse: nä, allt resonemang om hur det hade gått för olika lag om man plockat in NHL-spelare är såklart väldigt hypotetiskt. Det jag kanske mest ville föra fram var det faktum att Zäta är en sådan stor spelare och som faktiskt betyder mycket för distriktet att jag tror att hans närvaro hade lockat mer publik till arenan och med det också en kringförsäljning med allt vad det innebär. Eftersmaken hade dock varit att Norrporten inte sponsrat på ett par år och då är vi där återigen: den nya styrelsen visade gott omdöme och tog ansvar. Dels följde man det regelverk som hockeyligan satt upp och dessutom ansåg man att inga mer pengar skulle tas från framtida intäkter.
Jag tycker att alla diskussioner om 'Norrporten-ville-sponsra-men-Timrå-tackade-nej-och-se-hur-det-gick' är rätt bottenlösa.

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Gusse:fjärde lag?

Kommentera