1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587625 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #1578396

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Spelarjakten, hur kunde det bli så fel?

Timrå IK slog på trumman och tiggde pengar till spelarjakten, men nu när man ser att Smolenak endast får ut maxgränsen 178.000kr från lönegarantin så undrar jag vad som gick så fel?

Det känns som om TIK plockade in pengar för spelare som sedan användes till andra skulder, jag trodde dom pengarna var öronmärkta för spelarlöner...

Undra hur mycket pengar som Smolenak gick miste om? Inte för att han var värd så mycket mer efter prestationen men TIK har ju själva hävdat att man inte skulle göra en LIF. 

Tycker hela den här soppan luktar riktigt illa, och om spelarna nu inte får ut sina pensioner så är det riktigt bedrövligt ifrån klubben.

Finns ett bussbolag som är kraftigt missnöjd på TIK med fodringar på 500.000kr, undra om dom tar sparkcykeln nästa säsong till matcherna? (som grädde på moset så har även TIK besökt bussbolaget och frågat om sponsring. LOL)

De som köpte spelarjakt paketet och fick en WM resa på köpet, undra om den blir av och vilket bussbolag som isåfall kör?

Hur kunde det gå så här illa, 80milj i skulder och 260pers som skall ha lönegaranti, jag trodde de flesta som jobbar på matcherna jobbade för tex ungdomssektionen...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
RED DEVILS: Finns en massa småföretagare som förlorat pengar och allt är lika olyckligt. Sen har väl Timrå köpt bussresor i femtio år och ska förhoppningsvis fortsätta med det. En av idéerna med en rekonstruktion är att föreningen ska leva vidare. Leverantörer torskar inte allt (som de skulle ha gjort om det blev konken) och får behålla en framtida kund. En del relationer kommer krascha ändå men vad tycker du är alternativet? Pinsamt, javisst, men det är en rätt öppen dörr att sparka in.

Som donator till spelarjakten har jag inga problem med hur den funkar.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
RED DEVILS: Ja vi är många som undrar hur det kunde gå så här fel. Sen vet jag inte hur konstruktivt det är i dagsläget att som du, i skenet av en massa "insideinfo", dyka in här och i inlägg efter inlägg spy ur sig det alla redan vet. Dvs att TIK fastnat i lyxfällan likt t.ex Leksand och misskött sig i samma utsträckning. Skämmigt och patetiskt men det är ju som det är. Gjort är gjort och nuvarande ledning gör vad de kan för att rensa i träsket. Lite moral tycker jag ändå de visar när de håller en väldigt ödmjuk ton inför frmtiden och gör allt för att inte måla upp hybrisförväntningar utan pratar långsiktighet.
Kommentera