1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1580544

Sv: Timrå IK:s ekonomi

El Maco: Var det länge sedan du bodde där? För så fungerar det nu i alla fall.
Så här står det på NHL:s hemsida:
Check the zip code from which you will watch the games online first. By checking your zip code you will learn what teams are unavailable to watch in your local viewing area.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
hubbenorlen: Orkar inte rota reda på en gammal tevetablå från i våras med Rangers eller något annat team men ett pinfärskt exempel från en annan sport: New York Mets spelade hemma igår i en match som började klockan 13 på eftermiddagen lokal tid. Den kunde man se på New York-kanalen SNY vilket framgår av länken. Jag kollade delar av matchen på telefonen hemma i Sverige och då måste jag ha gps påslagen för att det ska funka - de kollar att jag inte är i New York Metro Area. Websändningen är alltså spärrad för att man ska titta på kabelteve iställe om man är i New Yorkområdet. Och den matchen var arenan halvfylld.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
hubbenorlen: Det du läser om Games online antar jag handlar om en websändning. Kabelteve är däremot en guldgruva för lagen. Det är därför websändningen är blockad lokalt eller där det finns möjlighet att se matchen via kabelteve. Inte för att locka folk att komma till arenan utan för att teverättigheterna är dyrt sålda. 2013 kan man tänka sig en mer modern lösning kanske men det verkar vara samma lokala spärrar för stream via nätet i alla de amerikanska sporterna till fördel för tevesladden in i väggen.
Kommentera