1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1580607

Sv: Timrå IK:s ekonomi

250kg kärlek: Oj, aldrig sett ett så politiskt brev från någon som representerar en politiskt obunden medlemsförening någonsin.

1, Jag hoppas naturligtvis att TIK överlever och jag sörjer ert frånfall från ES väldigt mycket. Inte bara för derbyn utan även för att ni här inne är stundtals riktigt underhållande och ett pain in the ass.

2. Är man beroende av en annan organisation, som TIK i detta fall är av kommunen. Då måste man respektera den organisationens vilkor, i detta fall demokrati. Det finns lagar som styr kommunens vilkor, lagar som jag och ni ska vara väldigt tacksam för, då det ger oss en möjlighet som många andra länder saknar. Men naturligtvis finns det baksidor, byråkrati.

För mig är det lite som att klaga på domaren att den inte gör undantag för TIK eller MODO eftersom att den om den följer reglerna missgynnar mitt lag som är så viktigt för mig. 
Jag köper inte ett sånt där brev av en föreningsledare som i undertexten gör partipolitik av sin egen sak. Demokratin skall respekteras, men jag hoppas den går er väg och det inom er tidsram!

För övrigt är jag ingen alliansröstare om nu någon fick den uppfattningen av detta meddelande. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
spud: Jag är helt överens med dig. Jag gillar inte alls att Nolander så starkt väljer sida i detta och för fram det på det sätt han gör. Jag förstår att det kan vara svårt att hålla käft men just i detta fall hade det varit att föredra.
Kommentera