1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1580631

Sv: Timrå IK:s ekonomi
250kg kärlek: Nej, det där var ett väldigt onödigt inlägg i debatten. Irritationen över att 'Timrå IK blivit en bricka i det politiska spelet' är nästan lite pinsam. Som om inte i princip allt inom kommunen faller inom denna kategori. Man kan tänka sig alla utspel i valrörelsen från pensionärer, arbetslösa, utrikes födda, miljonärer m fl...'vi har blivit brickor i det politiska spelet!!1'.

Nej, detta var högst onödigt.Och vi som inte kör den strikt Orwellska 'förra ledningen - allt jättedåligt, nya ledningen - allt jättebra' fick en droppe eller två på kvarnen. Det finns skönhetsfläckar även i det nya styret.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Meh! Har förståndiga måttfulla rationella klubben haft årsmöte - och vi andra var inte inbjudna? Seriöst: Det finns väl inget "allt är jättebra med den nya ledningen" i Nollans sågning av Anderssons falska och/eller okunniga matematik? Jag vet inget om Nollans politiska hemvist, men här handlar det väl om ren och rosa frustration över att Andersson försöker att smida politiska ränker som inte håller? Att TIK misskötts något sanslöst det senaste decenniet och möjligen "förtjänar" kk är för mig en annan diskussion.
Kommentera