1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587655 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1581142

Sv: Silly Season 13/14

Timrå Icon: Beror väl lite på vad som finns därute, vad han kostar och hur sugen han själv är. Hellre en NHL-spelare direkt från Chicago som betalar för att spela, men det känns osannolikt.  Men hellre Crippe än en förstaårssenior till.

Jag tror att Crippe håller hög allsvensk klass och han har många år kvar som aktiv om han vill, han känner bevisligen för sin moderklubb och han bidrar med rutin till ett lag med spolingar. Om han har några ambitioner att vara en ledare och en föregångare så får han chansen. Ska han däremot prutta runt i en tredjefemma och hänga med huvudet med hög lön så finns det roligare eller åtminstone mer lovande namn.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 13/14
El Maco: Den Crippe du pratar om och tror på är nog tyvärr inte dagens Crippe. Om det i huvudsak är mentalt eller fysiskt vet jag inte, men känslan är att han är tämligen slut.

Larsson är däremot en spelare jag gärna behållt. Inte som truppen ser ut nu, men som en tidig hörnpelare. Nu behövs det högre klass (målskyttar), annars är det här ytterligare ett helt obegripligt lagbygge.
Kommentera

Sv: Silly Season 13/14
El Maco: "han känner bevisligen för sin moderklubb"

hm, jasså? När han sköt upp pucken på läktaren eller när han fick asfin lön efter en totalt värdelös säsong i Skaik? 
Kommentera

Sv: Silly Season 13/14
El Maco: Ja han BORDE vara en spelare som vi ska bygga vårt lag runt som grund. Dock tyckte jag inte han var det ifjol. Men det kanske fanns olika anledningar till det. Han är ju en riktigt bra hockeyspelare i sina bästa stunder.
Kommentera