1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588043 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1581170

Sv: Silly Season 13/14
Bragd-Birger: Nu är det två oerhört viktiga utposter kvar att besätta för Nubben. Jag skulle nästan bli lite besviken om Crippe tar en av dem....och tar Hagos den andra hänger jag mig i garaget....

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 13/14
Timrå Icon: Jag hoppas också på andra spelare än Crippe och Hagos. Att de fortfarande är ledig på marknaden tyder på att den ersättning de vill ha för sina tjänster inte står i paritet med vad de levererar på en hockeyrink.
Hade det funnit fler platser kvar att fylla hade jag kunnat tänka mig Crippe, om lönen landat på ca 25-30 000:-/månad, annars inte. Nu tror jag att Crippe försöker suga ut så mycket han bara kan de sista åren han har kvar på sin hockeykarriär på en relativt hög nivå.

Med det lag vi har idag så hoppas jag innerligt att det läggs bra med slant på två poänggörare. Jag känner en viss oro när jag tittar på truppen. Jättekul att så många juniorer får chansen men även i allsvenskan kan många av dem få svårt att hävda sig. Man måste komma ihåg att det skiljer sig ganska så marknat mellan senoir och juniorhockey. Se på Boyce och Friberg t.ex. Jag kan inte påstå att de direkt imponerade förra säsongen, eller året före. Wedin och Öhrn var friska fläktar när de väl fick chansen men också dom vägde lite för lätt när de ställdes på prov.

Naturligtvis kommer juniorerna ha lättare att hävda sig i allsvenskan då serien är rätt mycket sämre, men att tro att duktiga juniorer ska räcka, njae. Även om jag tycker det är tokrätt att satsa ungt och hungrigt och även om jag är medveten om att föreningen går igenom ett stålbad ekonomiskt, så tycker jag att laget i dag skall vara glad om de hamnar i mitten av den allsvenska serien. Är rädd för att det kanske mer lutar åt de nedre regionerna än de övre.

Men så här är det. Föreningen måste på allvar städa upp efter gamla synder, föreningen måste komma på fötter igen för att kunna satsa sig tillbaka om x antal år. Så jag säger inget om den något försiktiga trupp vi ställer på isen den här säsongen. Men den känns tunn i min bok.
Kommentera