1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1583962

Sv: Timrå IK:s ekonomi
hubbenorlen: Jag tror dig och erkänner att jag inte tog med den aspekten i hastigheten. Såklart att det är en jätteskillnad. Men för att återigen klargöra; jag jagar inte rätt eller fel utan framför bara min egna, högst subjektiva åsikt att Roffe är en patetisk skjutjärnsjournalist-wannabe som väljer en sanning som passar hans syften bäst. Och uppenbarligen även Mittnytts i stort eftersom det som iconen påpekar finns en ansvarig över skjuta från höften-Rolfie.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
mikenomad: jag håller med om att han framstår som aningen desperat. Men jag tror fortfarande inte att han har något emot Timrå IK personligen.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

mikenomad:

Jag förstår inte riktigt problemet. Han beskriver väl egentligen bara det aktuella läget. Sedan kan man ju alltid diskutera hur viktigt laget är för kommunen etc., men en reporter kan ju inte gärna sitta och gissa hur de långsiktiga följderna kommer bli. Hans jobb är ju helt enkelt att rapportera det som har hänt, inte det som inte har hänt (ännu).

Personligen är jag lite skeptisk till att kommunerna går in och hjälper fattiga ishockeyklubbar, vare sig det handlar om Leksand, Timrå eller MoDo. Hade jag inte älskat ishockey hade jag förmodligen varit rosenrasande. Om repotaget istället hade handlat om hur Timrå kommun pungade ut med 18 miljoner för att rädda den lokala ridklubben, hade ni varit lika upprörda då?

Kommentera