1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1583973

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Bad_Brett: Nä, hade det gällt en ridklubb som var utsatt för medial smutskastning hade jag inte brytt mig ett skit. Jag tycker ridsport i alla former suger aprunk så vad som skrivs där rör mig inte i ryggen. Vad gäller den gode Rolf så vet jag inte hur många ggr jag ska behöva skriva att mitt problem med honom INTE ÄR ATT HAN PÅ NÅGOT VIS REDOVISAT OSANNINGAR ELLER BEGÅTT ANDRA TJÄNSTEFEL!

Däremot har han gjort väldigt medvetna val i det han återgett och det har varit att konsekvent redovisa endast det som varit negativt runt Timrå IK. Det är ju inte så att det helt saknas positiva effekter för Timrå kommun att TIK räddas. Och att dessa inte går att återge av media utan att behöva spå i kort eller kaffesump.

Sedan pratar hubbe mot sig själv när han först skriver att media har ett intresse av att återge det negativa eftersom det är vad folk vill ha för att sedan framhålla SVT som superobjektiva i public service tjänst. Om nu Mittnytt är så intresserade av sanningen torde inte vad tittarna vill ha vara rådande. I så fall stöder det ju bara det jag hävdar.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
mikenomad: Hörru du, det var inte vad jag sa. Jag sa att journalister är utbildade till att välja den sensationella vinkeln, men att skillnaden mellan privatägd media och public service är att den förstnämnda tenderar att vilja blidka sina läsare, medan den sistnämnda har som uppdrag att inte ta hänsyn till läsarnas åsikter.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
mikenomad: Håller med.
Och då är jag ändå med i tre klubbar till varav två i Timrå för att undertrycka min objektivitet.
Men....jag tror att Hubbe är med oss och bara vill skapa lite debatt.
Inget fel med det då jag gillar karln :-)
Kommentera