1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587610 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1589800

Sv: Timrå IK:s ekonomi
DJ Hemp: Det är högst densamme, iconen har bedrivit en egen liten lobbykampanj för honom. Personligen skulle jag bli mäkta överraskad om detta blev verklighet. Och då tänker jag inte på aspekter rörande hans lämplighet eller kompetens för tjänsten utan med tanke på att han faktiskt har ett annat jobb som jag har en känsla av att han inte kliver av bara sådär.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
mikenomad:

Jaji, har för mig att han bedrev studier för att bli socionom eller något i den stilen. Men visst tycks han besitta grymma kunskaper inom ämnet ishockey, mer än de flesta. Dock vore, som du skriver, detta karriärsteg lite av en överraskning.

Något helt annat: Det har försvunnit en hel del skribenter från tidigare säsonger till nu. Det har även klagats en del på att en annan inte åker på matcherna. Men jag finns i alla fall kvar inom supporterleden. Till skillnad från de som bara tyckte att det var roligt när vi befann oss i elitserien.

Nu ligger jag egentligen i sängen och jobbar med ett framtida radioprogram, men kan ändå inte låta bli att gå in här och kolla in läget via mobilen. Engagemanget finns kvar där någonstans.
Kommentera