1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587610 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1589802

Sv: Timrå IK:s ekonomi

DJ Hemp: Konstigare rockader har nog skett. Det finns ju inte direkt en sportchefsakademi som slussar ut specialutbildade sportchefer när det behövs utan de tillsätts nog på väldigt olika sätt. Ett bra grundkriterie är ett genuint hockeyintresse och då kvalificerar sig Jimmy helt klart. Nu lär det väl bli någon form av kommitté och där tycker jag definitivt att han borde ingå.

Precis som jag skrivit tidigare så är det just nu ett perfekt tillfälle att slussa in en ny sportslig styrning. Det är verkligen nu man kan försöka bygga en ny grund och det finns mycket spelrum tidsmässigt. Ambitionen är att kunna vara med på allvar och konkurrera om SHL-plats om 3-5 år. Gör man rätt saker nu så kommer det nog gå vägen. Jag vill att klubbens sportsliga del leds av de absolut skarpaste hockeyhjärnor som man kan få tag på. Det finns så mycket man kan göra som inte behöver kosta pengar.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Knylan: Håller med. Lite milt uttryckt kanske jag inte tycker att det här var en nyhet värd att bada med älgstudsaren för (notera recyclingen till din ära). Förutom pengabristen ser jag möjligheter i det här. Åren går och allt det där.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Knylan:

Han får gärna ingå även för min del. Mycket har skett sedan jag minns honom som en liten parvel från Matfors, tror jag att det var. Har imponerats av hans skriverier i ST-bloggen, de har varit så omfattande att man inte har orkat läsa alltihop men ändå. Utan att ha någon större insikt skulle jag köpa denna rekrytering, varför inte?
Kommentera