1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587575 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1615185

Sv: Timrå IK:s ekonomi

DJ Hemp: Håller med om att det är ett jävla klickande fram och tillbaka när man ska fylla upp hela julklappssäcken.

Men med lite jävlaranamma och tillkämpat tålamod så gick det till slut. Det blev återigen en stor påse till dom rättrogna i familjen.

Så hjälp till alla att tömma shopen och förbättra ekonomin för laget i ditt hjärta. För priserna måste tilltala fler än oss smålänningar:-}

240 spänn för en retrotröja - rena stölden!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

RunarUp:

Ja, men jag har verkligen försökt. I höstas höll jag på bra länge och trodde att jag till slut hade blivit medlem. Men det blev jävel med den saken.

Samma sak nu när jag var på god väg att beställa några rabatterade prylar. Då gick det enligt följande:

Först är man ju tvungen att logga in, så då fick jag fundera ut vilken e-mailadress jag tidigare har använt. Det gick bra och jag kunde registrera ett nytt lösenord. Sedan blev jag sur över att man skulle behöva betala 20 + 50 kr ytterligare för att få hem grejerna. Men okej då, för fan, tänkte jag. Därefter var man tvungen att beställa saker för ett minimibelopp för att DHL ska frakta dem till närmaste uthämtningsställe (eller hur det nu går till). Suck och stön, men då beställde jag några saker till. Och så "grädden på moset", man är tvungen att slå in diverse koder och då föll det på den sista, som jag inte känner till för jag slängde min säkerhetsdosa(?) i väggen en gång. Nu stod det förvisso att köpet genomfördes trots detta, men det gjorde det inte förra gången så det tror jag när jag ser det. Slutligen gick det inte att hitta något ställe där man kunde logga ur.

Så jag säger på ren svenska: Fuck off!

Redigerad kommentar

Kommentera