1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588063 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1620589

Sv: Silly Season 14/15
mikenomad: Jag vet inte heller. Det jag menar är att för att kunna göra det uttalandet du gjorde bör man ha ett hum om detta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 14/15
Kongo: Varför då? Varför måste man ha ett "hum" om allt man har en åsikt om på ett supporterforum? Hängslen och svångrem innan uttalanden må vara din käpphäst, själv är jag mer intresserad av att dryfta olika åsikter utan att nödvändigtvis sitta inne med samtliga bakgrundsfakta. Gärna kontroversiella åsikter också, det blir så mycket roligare och livfullare på såna här forum då. Däremot måste man såklart vara beredd på att omvärdera och kanske ändra sin uppfattning ifall man blir överbevisad. Men det har jag inga problem med, till skillnad mot dig handlar inte allt om rätt eller fel i min värld.

Här ska du få ett nytt köttben att hugga in på: Minns våra ständiga skadebekymmer för några år sedan. Bekymmer som t.ex. sannolikt satte stopp betydligt tidigare i några slutspel än vad som kunnat bli ifall vissa stjärnor varit tillgängliga. Känslan var att man inte pressade sig direkt över förväntan för att kunna spela. Nu framkommer att t.ex Jonas Frögren spelade hela slutspelet med bruten fot. Det är med sådan inställning man vinner titlar och jag kan inte påstå att många i Timrå IK de senaste säsongerna sänt de vibbarna.

Redigerad kommentar

Kommentera