1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587575 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1630572

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Och nya uppgifter nu. "Timrå IK:s VD", det vill säga Timrå IK:s klubbdirektör Lars Nolander, säger att skulden till Skatteverket bara uppgår till 200 000:-. Ja, så var det med det.

Jag är oerhört irriterad över detta. Man gör en jävla enkät där vinkeln alltså är att Timrå IK ska ha köpt in sig i en travhäst på något Lyxfällanmanér, genom att försöka vinna sig ur den ekonomiska knipan. Ja, visst fan låter det sensationellt. Detta när flertalet klubbar i distriktet går på knäna ekonomiskt och gärna tar emot draghjälp från regional media. Då kliver SVT:s Mittnytt fram och alienerar Timrå IK än mer.

Snyggt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Kvalitén på den där "granskningen" var väldigt låg. Från TIK:s sida får jag lite känsla av att man mer eller mindre bojkottar Mittnytt, och sådant har man inget att vinna på - hur än dåliga Mittnytt är (kanske läge för styrelsen att korrigera detta?).

Mittnytt säger att man sökt TIK:s ledning utan framgång, men till slut fått ett sms till svar.

Huvudfrågan är om uppgiften om 1,1 miljon i ny skatteskuld stämmer. Gör den inte det är det skandalöst. Jag ställer mig tveksam till att klubben tar fel på nästan en miljon kronor, men eftersom man inte kan vara säker är det hela oroande.

Om det visar sig att Mittnytts påstående är fel, kan vinsten bli att Mittnytt framöver blir mer balanserade i sin TIK-"granskning".

Jag kommer att kontrollera detta med Skatteverket i morgon.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Knylan: Sensationsjournalistik. Skulle aldrig få för mig att betala en krona i TV-avgift när kvaliteten på public service är så förb*nnat låg. Vad ställs det för krav för att bli journalist egentligen? De kan ju inte ens 1+1.
Kommentera