1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587575 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1632286

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Kongo:

"Vid sidan om matchen mot Björklöven kom ett glädjebesked för Timrå IK.
För nu ser de slutet på sin kronofogdeskuld.
– Nu kan vi beta bort den här gamla skiten, säger Lars Nolander, klubbdirektör.
I skuggan av segern mot Björklöven kunde Timrås klubbdirektör Lars Nolander pusta ut efter en skön arbetsdag.
Timrå hade totala skatteskulder på cirka 2,2 miljoner, varav 1,3 gått till kronofogden.
Nu börjar de se slutet på den skulden. Under onsdagen betalades 450 000 in.
– Men vi kommer göra en till inbetalning i morgon. Det blir nog ungefär på 200 000 kronor, jag vet inte exakt, så jag ska inte slänga mig med några belopp, säger Lars Nolander.
Nu räknar de med att kunna fortsätta betala av på skulden. I snabb takt. Tillräckligt snabb för att uppfylla målet – som var att vara utan skulder hos kronofogden i slutet av oktober, som vi tidigare berättat om.
– Vi har fordringar på väg in och två hemmamatcher i nästa vecka, så i slutet av den ska vi vara fria från kronofogden om allt flyter på.
Sedan är prio ett att beta av resten av skatteskulderna.
– Då är det 900 000 kvar ungefär. Vi ska inte sticka ut hakan och säga att den är borta nästa vecka, men vi kan börja på den sedan.
Hur känns det här?
– Man ska inte raljera, men det är som jag sagt hela tiden, att bara vi kommer in i oktober kommer fordringar ramla in och vi har matchspelet i gång, så har vi möjligheter att beta bort den här gamla skiten.
Även om de ser ett slut på historien är det alltså en bit kvar att gå.
– Vi måste se till att fortsätta få in pengar så det inte blir något nytt. Men de här två skulderna är huvudmålet just nu."

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Knylan: Undrar om Mittnytt är lika snabba att göra ett reportage om detta, att TIK är skuldfria...Eller passar det inte deras "agenda" månntro...
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Knylan:

Skönt att läsa! Hoppas klubben är skuldfri inom kort och att vi slipper en massa negativa skriverier från media framöver. Lyfter örnarna/växer tallarna mot skyarna nu?

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Kongo: Jag insåg för någon dag sen att man kan snålåka på föräldrarnas pappersprenumeration av ST när det gäller premiumartiklarna. Bara ett tips, om man som exilare har päronen kvar och som dessutom är prenumeranter.
Kommentera