1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587554 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1641587

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Magnus Rövarn : vad är det du inte fattar? Du svarar på ett förslag som någon annan skrivit och avslutar med "Dock vill ja poängtera att jag är fullt medveten om dina argument kring varför kommunen bör köpa." Jag menar alltså att jag håller med Kongo i sak och skiter i nuläget exempelvis i vad Thomas Johansson gjort och inte gjort. Du pratar ju bara om vad folk sagt förr och inget om vad olika saker kostar.

Confereras bokslut i sammandrag hittar du och Peter Granåsen (?) i länken

Sen kan vi diskutera vem av oss två som betalar mest skatt om du vill men jag förstår inte vad det har med saken att göra.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

El Maco: Nej vill man inte kännas vid det förflutna så skiter man i det helt enkelt. Men det är ju i ljuset av detta som problemen uppstått. Det är enkelt att som utomstående skrika på att kommunen skall gå in och ta sitt samhällsansvar för att ännu en gång undvika konkurs. Jag hade nog resonerat likadant om jag varit bosatt på annan ort långt från Mammons tempel och inte varit närvarande fysiskt på fullmäktigesammanträdena när härvan rullades upp.

Men nu är det ju knappast första gången som Timrå IK står med mössan i handen och knackar på dörren och vädjar om någon annans hjälp. Man måste sätta saker och ting i perspektiv också. Inte bara förhålla sig till ett brinnande hockeyintresse.

Varför skall vissa parter särbehandlas när det bevisligen inte finns ett underlag? Man kan inte bara gömma sig bakom olyckliga omständigheter i tid och otid och skjuta ifrån sig sin del av ansvaret. Kan man inte rätta mun efter matsäck så får man klappa ihop. Det är en enkel ekvation. Det vore en enorm skillnad om inte kommunen gjort några som helst eftergifter för att säkerställa föreningens existens.

Nej är det nu så att inte banken ifråga är beredd att sätta sig ner vid förhandlingsbordet för att skriva om lånen och förhandla ner räntorna till en acceptabel nivå som gynnar bägge parter så får man anse att en epok är över.

Redigerad kommentar

Kommentera