1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587554 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1641596

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Magnus Rövarn : Jag hade nog resonerat likadant som jag gör nu även om jag hade bott i Timrå eftersom kommunen sannolikt tjänar på att ta över anläggningen. Men jag kanske hade resonerat lika missunsamt som dig om jag också var funktionär i Timrå innebandyklubb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

El Maco: Har absolut ingenting med innebandy att göra detta. Du kan ta fotbollen eller bandyn som exempel också om du vill det. IFK fick börja om i lägre serier när det gjorde en omdömeslös satning uppåt i seriesystemet för ett antal år sedan med dyra importer och avdankade föredettingar som krävde månadslöner som inte stod i propotion till vad de faktiskt var värda eller uträttade. Pengar som fick tas ifrån Bingolottointäkter. Vi har Söråker Bandy som bedriver en fantastisk verksamhet med både flick och pojklag samt ett damlag som mer än väl gör reklam för kommunen och som fostrar landslagsspelare på löpande band. 

Jag är inte det minsta missunsam. Men man måste kunna motivera sina punktinsatser också. Det anser inte jag att man kan göra i dagsläget utefter de förutsättningar som råder. A-laget spelar sina hemmamatcher inför halvtomma läktare bortsett matchen mot AIK då det var 3644 inlösta. Ingen annan jag vore gladare än om man fann en lösning på detta som kunde permanentas för gott. Men det håller inte att komma springandes vart tredje år med nya uppgifter om att skeppet tar in vatten. Det blir inte trovärdigt till slut. Åh vi vill väl alla behålla ansiktet intakt utåt. 

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera