1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587548 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1645063

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Laken: jag vill också uppmärksamma dem för deras enorma slit i en konstant uppförsbacke! Ingen levande människa bör ha rätt att ifrågasätta deras glöd!

Men i övrigt då? Hur fan ska detta gå? Jag har en uppfattning om att man måste göra någonting för att få pengar i det långa loppet...

Ärligt talat vi bara torskar hedersamt hela tiden... Vi har inte råd med förstärkningar och publiken flyr ihop med varumärket... Hur många utanför oss hårdhudade supportrar ser varumärket som något annat än pissig ekonomi, tomma stolar och säkra förluster?

Och skatten? Ja den är sen... Igen...

Hur länge ska detta ekorrhjul snurra? Ett par år? Hur ska man lyckas bygga hållbarhet och vinnarmentalitet blandat med stolthet o sådant som stärker varumärket och lockar sponsorer och publik?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
söder över: Det här sportsliga resultatet har man nog inte tagit höjd för. Det fanns/finns nog inte ekonomi för detta sportsliga scenario. Laget presterar för dåligt(punkt).
Någon med lite inblick i ekonomin; Hur hade det ekonomiskt sätt ut om vi haft en spelar och ledarbudget i klass med t ex Sundsvall Hockey eller något annat topplag i ettan?
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

söder över: Svaret på denna fråga är...

Timrå kommun måste ta ett (snabbt) BESLUT! Vill man rädda klubben så måste antingen driftsbidraget höjas med några miljoner per år eller så köper de tillbaka arenan.

Annars återstår konkurs och börja om från början. Då får kommunen ändå arenan i sitt knä utan något elitlag.

Så enkelt är det faktiskt!

Kommentera