1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #166707

Sv: Luleå-Timrå
Det är bara att buga och bocka för den uppvisningen. Tack Timrå IK. Själv så satt jag och våndades i kattlådan. Först fick man se en rolig tillställning mellan Sundsvall - Ö-sund 3-0, A-jun, för att avsluta det hela med en B1-match mellan Sundsvall - Nolby Hockey 5-3. Dock en hedersam förlust för våra egna Nolby Hockeykämpar.

Sedan går man ut och varmkörigång bilen, slår igång den gamla Sonystereon och rattar in 102,4 för att höra hur mycket Luleå skulle leda med. 2-4 säger han på radion, och två minuter kvar att spela? Blev tvungen att öppna bildörren och skrika till Håckla som precis gick förbi på kattparkeringen. -Freddan är världens bästa andremålis och vi leker med Lulä skriker jag ut, 4-2, 4-2 till Timrå, shalalalala...

Håckla dansar iväg på kattparkeringen och sjunger -Timrå IK är dom bästa - heja, heja heja Timrå..Ett par Sundsvallare ruskar uppgivet på huvudet när dom stilla spatserar förbi oss på parkeringen. Dom tror fortfarande att detta bara är en "illussion" som dom ser framför sig.

Vad mer ska man säga, vi finns överallt och ingen går längre säker för Timrå IK. Ska också tilläggas att hela vägen hem från kattlådan till Nolbyknölens fot så spelade jag - vi gjorde mål igen med Eilert Pilarm. För alla som inte har fattat det ännu så är Eilert en ruskig naturbegåvning då det gäller att sjunga Timråhejalåtar.

Nu är det snart också julafton och Eilertskivan med godingar som - stilla natt kommer att gå het denna jul kan jag lova.

Frugan tror fortfarande att jag är galen!

Timrå IK är dom bästa.
Kommentera