Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #166763

Sv: Luleå-Timrå
Patrick Polly: Det finns bara ett ord : UNDERBART !!!! Det bästa var att det var en odiskutabel seger, trots att mannen i svartvit dress gav oss skrämselhicka, men det drabbade båda lagen. Vilken matchöppning 0-1 efter 27 sek ! Perfekt !! Tyvärr lite strul så Luleå kunde kvittera (tyckte Freddan var liite rostig i spelet runt kassen i början) Sen kommer 2-1 precis som på beställning , men Luleå kvitterar efter att zebra-mannen serverat ett 5-3-läge i 1:30 ( såg nästan ut som om TIK skulle klara det) 2:a perioden började med att Timrå klämde in 3-2 i PP , sen kom också 4-2 . Det kändes skönt men nervöst för Luleå tryckte ner Timrå i försvarszon vid några tillfällen . Dock skapades inte mer än ett par riktigt feta chanser. och då var Freddan i vägen. Tyckte han gjorde en riktigt bra match, helt suverän med tanke på hur lite han stått i år. Tredje periioden spelade Timrå på resultatet , det syntes, men man skapade lika många chanser som Luleå. Snacka om att effektivt störa motståndarna , forcheckade , ställde upp i mittzon och skar av Luleås uppspel. Och så Freddan igen , mycket bra när det som bäst behövdes . Räddade bl.a. ett slumpmässiigt friläge runt 18:e minuten .

Tycker också att klacken var mycket bra. Trumman dunkade nästan hela matchen och det var en fröjd att höra "Timrå är dom bästa". Jag kände inte av att det var bortamatch annat än att det var ganska tyst emellanåt när trumslagaren tog en paus. Jag hoppas verkligen att det blir fullt hemma i Timrå på tisdag , det unnar jag er verkligen som har möjlighet att gå.

Avslutingsvis en undebart skön seger . Jag tycker nästan att man kan säga att Luleå vek ner sig i slutet på matchen . I ren frustration tror jag för Timrå kontrollerade större delen av sista perioden. Spelade på resultatet klokt , gick inte bort sig , men skapde ändå tillräckligt för att stressa Luleå .