1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586416 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1707100

Sv: Apropå nånting...
En sak som Timrå IK skapar är i vilket fall engagemang. Såhär mitt i all bedrövelse som verkar råda vad gäller prestationen på isen menar jag. Men att klubben återigen blir en del i det politiska spelet är förstås inte det bästa.

Att kommunfullmäktige helt enkelt dissade Robert Thunfors och Nätverk Timrå är inget annat än ren humor. Att politiken sedan fungerar som den gör och att man ändå vinner visst gehör är ju ett tecken på att demokratin faktiskt fungerar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hello Everyhopa!

Detta har egentligen ingenting med hockey att göra men det skulle glädja en Timråsupporter om ni ville hjälpa till.

Så här är det.

Jag skriver för Upsala Nya Tidning och Sweden Rock Magazine men jag har också en hårdrocksblogg på unt.se och nu har jag eller ja, bloggen blivit nominerad till "Årets musikblogg" på den lokala galan Uppsalavimmel Awards. Ett pris som jag faktiskt vann förra året och nu skulle jag väldigt gärna vilja försvara min titel.

Jag skulle bli jätteglad om ni ville ta en sekund av er tid och gå in på www.uppsalavimmel.se/uppsalavimmelawards/arets-musikblogg-2015 och rösta på hårdrocksbloggen! Man kan rösta fram till den 9/11 och det går att rösta med telefoner, paddor, datorer allt man kan tänka sig. Om ni vill får ni gärna sprida länken också.

Tack på förhand.

//Johan
Kommentera