1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586416 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1748434

Sv: Apropå nånting...
Corvo:
Kan kanske att göra med att tex MoDo räknas som ett SHL lag april ut!!
Varför har jag ingen koll på men tror att det har göra med det!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jaca: Det där är väl egentligen en ren tolkningsfråga? Jag förstår att det du tänker på är att spelarkontrakten går ut just sista april i dom flesta fall.

Men i mina ögon så blev Modo Allsvenskt i samma ögonblick som Montpetit hängde dit 3-4 målet uppe i Övik 1 April. Och Bobbarna i sin tur blev officiellt ett Division 1 lag samtidigt som sista kvalmatchen var färdigspelad. Antar att dom flesta tycker och tänker samma som mig. Om inte så börja med det.

Ska man dra det riktigt långt så kan man väl lika gärna se det som att Modo inte har allsvensk status fram tills att första seriematchen spelas i september?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jaca: Nu är saken åtgärdad. Frågor eller synpunkter på det?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Apropå detta med att det känns lite piggt att vi försöker vara lite offensiva med tillsättningar av tränarpositioner både på A-lags och ungdomsnivå, att vi plockar in folk utifrån. Jävlar vad trötta de känns, Färjestad. Nu ska Looben bli sportchef igen och Leif Carlsson ner i båset.

Att ens tänka sig FBK som ett finallag inom de närmsta 5-7 åren känns jävligt avlägset just nu med tanke på de betongrövarna som sitter på de tyngsta positionerna.
Kommentera