1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587684 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1879993

Sv: HockeyAllsvenska finalen Timrå IK - Leksand
Men hörrni ungdomar! Nu börjar det fanimej dra ihop sig här. Lite patetiskt försök till arbete kvar, sen hoppas det in i bil och färdas norröver. Hyfsat pepp!

Och hyfsat smånervös faktiskt. Det här är på riktigt. Leksand är nere i brygga, och jag tror inte att det myspirrar i leksingarna inför tanken på att skrinna ut i NHK. Flyt i inledningen och två snabba puckar så tror jag det är klart. Men: kan det verkligen gå så lätt? Förhoppningsvis ja, förmodligen inte. Det är sista chansen nu för Ejendahls pågar, och det där med att knyta ihop säckar kan ställa till det.
En vinst för leksingarna ikväll, sen en till hemma i övermorgon...så är det riktigt jävla dramatiskt på lördag. Den dramatiken vill vi icke ha.

Tror dock det går vägen ikväll. Det känns så. Kan inte föreställa mig annat än att det kommer vara ett jävligt fokuserat och stridsberett Timrå som beträder isen. Och förhoppningsvis får dom den inramningen dom förtjänar. Nu ska det bli fullsatt, och nu ska det bli tryck utav helvete. Blotta tanken ger mig gåshud.

Fan så underbart det ska bli!
Kommentera